DUSIT ZOO ESTE MOMENTAN INCHISA SI SE VA MUTA INTR-O ALTA LOCATIE IN AFARA BANGKOK-ULUI

Pentru zilele pe care le-am petrecut la Bangkok ne-am gandit sa mergem la Safari World, pentru ca auzisem ca este tare dragut pentru copiii. Inainte, pe cand eram doar noi doi, trecusem prin India pe la Banergatta Zoo, unde esti plimbat cu masina prin varii zone unde animalele traiesc, si probabil ca si in Bangkok urma sa fie la fel.

Nu am ajuns, insa, intrucat eram prea obositi sa ne trezim la ora 6 dimineata, din cauza fusului orar, si am ales, in schimb, sa mergem la Dusit Zoo, la care puteam ajunge la orice ora (a se citi spre 11 🙂 ) si era si nitelus mai ieftina (adica 100 de bath de persoana fata de 1700 :)) ).

Am luat un taxi pana acolo (din ce am vazut nu sunt prea multe mijloace de transport care sa ajunga la Dusit Zoo), am luat biletele si am intrat.

Gradina Zoologica nu este extrem de mare, dar nu poate fi comparata cu cea din Bucuresti, spre exemplu. Are tot felul de animale si mulaje interesante pentru copii.

Ne-am plimbat peste o ora pe acolo, sunt tot felul de poduri suspendate din care poti sa vezi mai bine animalele.

Sofia a fost impresionata de girafe (care stau impreuna cu zebrele).

I-au placut leii albi (care, am aflat, nu sunt albinosi, ci au o gena recesiva care le schimba culoarea).

Cel mai mult, insa, I-a placut plimbarea cu trenuletul, care se invarte prin tot parcul si se opreste la fiecare zona pentru ca pasagerii sa poata cobori si sa poata sa vada fiecare zona a gradinii zoologice.

Tot mult I-a placut si  si sa vada varanii care se plimbau liberi prin zoo sau inotau in lac.

Si s-a dat in absolut toate jocurile din gradina!

Cateva detalii tehnice:

  • Programul de la Dusit Zoo este zilnic intre orele 08.00-18.00
  • Pretul biletelor este 100 de baht, iar pentru copiii sub 135 cm, 20 baht
  • In gradina zoologica se pot face mai multe activitati, precum plimbarea cu hidrobicicletele pe lac sau vizitarea unui buncar precum cele din al doilea razboi mondial (Sofia tot cerea sa se intoarca acolo), show acrobatic cu artisti din Kenya (50 baht adulti, 20 de baht copii)

Calatorii placute!

Iti plac povestile noastre? Urmareste-ne!