Despre noi


Buna! Echipa “Crestem si Calatorim”  va saluta! Ne bucuram ca ai veniti pe pagina noastra. Suntem o familie pasionata de calatorii, care isi doreste sa convinga cat mai multa lume sa plece cu cei mici la drum.

Haide sa va povestim cate ceva despre noi!

Ana (mami) este mereu pasionata de calatorii. Daca ar putea, ar sta mereu pe drumuri. Printre locurile in care ar dori sa ajunga se numara Noua Zeelanda, insulele Fiji si Cook sau Mexicul. Ii place sa organizeze vacantele, sa faca planuri si sa le puna in format powerpoint sau excel, ca sa I le trimita mai apoi lui Tudor la aprobat 🙂 .

Tudor (tati) apreciaza calatoriile in felul lui – adica dupa ce se uita pe 100 de powerpointuri si exceluri muncite, alege maximum unul sau cere sa I se faca ceva pentru o noua destinatie – nu e deloc un client usor! In schimb se ocupa de buget si gaseste cele mai bune restaurante pe care sa le incercam in vacante. Pe wish list-ul lui intra Elvetia, tarile Nordice si Noua Zeelanda.

Sofia este calator pasionat – din cand in cand ne tot intreaba cand mai mergem in vacanta. Iubeste sa mearga in zone cu mare, ca sa inoate, dar ii place sa mearga si la muzee potrivite cu varsta ei. Desi e mica, stie clar unde vrea sa mearga in vacanta – si anume in Dubai. Desi a mai fost acolo, I-a placut la nebunie sa se dea in rollercoaster-ele de la Motiongate si de abia asteapta sa mai incerce din nou.

Tudor Junior inca nu are un wish list. De fapt, el isi doreste sa fie oriunde alaturi de noi!

Impreuna ne place sa vizitam locuri noi si sa va povestim despre ele!

Daca vrei sa iei legatura cu noi, poti sa folosesti una dintre optiunile de mai jos:

– email: contact@crestemsicalatorim.com