Intrebari Frecvente


Cum pot face o comanda?

Puteti face o comanda intrand pe pagina noastra de Shop. Adaugati produsele in cos si apoi urmati pasii indicati pe ecran. Efectuati plata online sau alegeti transportul ramburs. Produsul va fi expediat imediat ce plata ne este confirmata.

Cum se poate face plata?

Plata se face online, cu cardul, prin partenerul nostru EuPlatesc.  De asemenea, puteti opta pentru plata ramburs.

Datele mele sunt in siguranta?

Da. In ceea ce priveste datele personale, puteti afla mai multe despre cum sunt protejate aceastea citind politica noastra de confidentialitate. In ceea ce priveste datele bancare, noi nu stocam si nu avem acces la aceste date. Plata este procesata prin EuPlatesc, un procesator de plati independent pe care il intalniti in majoritatea site-urilor din Romania.

Cu cine se expediaza produsele mele?

Produsele sunt expediate prin Fan Curier.

In cat timp primesc produsele mele?

Comenzile sunt expediate in 24 dupa ce sunt primite. Livrarea se face in 48-72 de ore, in functie de firma de curierat.

Unde pot lua legatura cu voi?

Ne puteti scrie la crestemsicalatorim@gmail.com, contact@crestemsicalatorim.com

Care este politica de retur?

Aveti dreptul sa returnati sau sa schimbati un produs pe care l-ati achizitionat de la noi in decurs de 14 zile calendaristice, atata timp cat produsul nu prezinta urme de uzura. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva, contact cu apa si/sau interventii neautorizate. Pentru a returna un produs, va rugam sa ne scrieti pe contact@crestemsicalatorim.com, avand cuvantul Retur in subiectul emailului. Nu pot fi returnate produsele digitale sau personalizate (facute la comanda), precum nici produsele de instalare / activare cartele. Mai multe detalii pe pagina noastra despre politica de retur.

Care este perioada de garantie?

Produsele noastre beneficiaza de o garantie de 1 an. Pentru a beneficia de garantie, va rugam sa aveti la indemana factura, pentru a demonstra achizitia produsului.