Termeni si Conditii


Magazinul online crestemsicalatorim.com este proprietatea S.C. Crestem si Calatorim S.R.L. cu sediul în Voluntari, str. George Bacovia nr 9D, județul Ilfov, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J23/2410/25.06.2020, C.U.I: 42685325 și denumită în continuare “Societatea”.

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor şi condiţiilor de mai jos. Crestem si Calatorim SRL îşi rezervă dreptul de a modifica prevederile acestui regulament. Versiunea în vigoare a acestor prevederi poate fi consultată accesând pagina denumită Termeni şi Condiţii.

Dacă aveți nevoie de informaţii suplimentare sau clarificări, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail contact@crestemsicalatorim.com

Dreptul de autor asupra conținutului publicat pe site.

Întregul conţinut al site-ului www.crestemsicalatorim.com este proprietatea Societăţii şi a furnizorilor săi, şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).

Folosirea fără acordul Societăţii, a oricăror elemente enumerate mai sus, se pedepseşte în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal).

Astfel, sunt interzise în mod expres: accesarea site-ului www.crestemsicalatorim.com de către dispozitive sau programe automate sau copierea manuală a conţinutului, precum şi citirea sau publicarea conţinutului de către alte companii sau site-uri, pentru a face comparaţie sau analiză în vreun fel.

Produsele oferite. Preţuri

Toate preturile afișate pe site sunt exprimate în RON. Prețurile sunt finale. Ele nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifică în alt mod, pe site.

În cazul unor promoţii sau a unor oferte speciale derulate în magazinul online crestemsicalatorim.com, clienţilor li se vor pune la dispoziţie condiţiile şi perioada de desfăşurare a acestora.

Plata produselor

Plata produselor comandate pe crestemsicalatorim.com se poate efectua la livrare sau în avans.

Modalităţi de plată

1. Ramburs prin curier: plata contravalorii facturii fiscale la livrarea coletului de către curier.

2. Online cu cardul: tranzacția este procesată de o companie terţă, Euplatesc, specializată în plăţile online securizate. În cazul în care aţi selectat această metodă de plată, datele personale nu sunt vizualizate sau stocate în niciun fel de către littlebandit.ro.

Plata se poate efectua online, cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic şi Electron) şi MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacţii.

Procesarea datelor de pe card se face în mod exclusiv de către EuPlatesc. Magazinul online crestemsicalatorim.com nu solicită şi nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Livrarea produselor

Crestem si Calatorim asigură livrarea comenzilor plasate doar la adrese de pe teritoriul României.

Livrarea produselor se face prin firmele de curierat FanCurier, DPD, Nemo Express, BooKurier sau altii.

Pentru comenzi mai mari de 300 RON transportul este GRATUIT prin curier, cu exceptia comenzilor cu plata ramburs, pentru care este perceputa o taxa de livrare de 22 de ron, indiferent de valoarea comenzii.

Veți primi coletul în aproximativ 2-3 zile lucrătoare de la plasarea comenzii.

Garanţia și returul produselor

Termenul de returnare al produselor comandate online este de 14 de zile lucrătoare, conform legii.

Cumpărătorul trebuie să notifice în scris (contact@crestemsicalatorim.com) comerciantului că renunță să cumpere, fără penalități şi fără invocarea vreunui motiv, în termen de maxim 10 zile lucrătoare de la primirea produsului.

Gasiti toate conditiile de returnare pe pagina cu Politica de Returnare a produselor.

Politica de Confidenţialitate

Puteti consulta Politica de Confidentialitate pe pagina dedicata acesteia. Accesul acestui site de către dumneavoastră se supune Politicii de confidenţialitate şi implică acceptul dumneavoastră cu privire la aceasta, reprezentând o înţelegere între părţi.

Declinarea responsabilităţii

În eventualitatea în care preţul produsului sau unele caracteristici ale acestuia au fost greşit introduse în bazele noastre de date sau afişate greşit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, societatea îşi alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

Produsele se livrează în limita stocului disponibil. În cazul în care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai află pe stoc veţi fi înştiinţat în acest sens. Nu ne asumăm responsabilitea pentru erorile de sistem care pot influenţa stocul sau preţul articolelor. În cazul în care observaţi erori de sistem vă rugăm să ne contactaţi pentru a putea remedia problemele în cel mai scurt timp posibil.

De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului, fără o notificare prealabilă de către producători.
Valoarea maximă a obligaţiilor Societăţii, faţă de orice client, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare, este valoarea sumelor încasate de Societate de la clientul respectiv.

Litigii

Orice conflict apărut între S.C. Crestem si Calatorim S.R.L şi clienţi se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegerea dintre cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale româneşti din acest domeniu, iar soluţionarea conflictelor este de competenţa instanţelor româneşti sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele părți.