In ultima vreme am fost foarte des la Gradina Zoologica, iar intr-una dintre zile am terminat de vizitat chiar prin preajma pranzului, asa ca am zis sa mergem undeva in apropiere sa mancam ceva.

Foarte aproape, la doar cateva minute de mers pe jos, am dat peste Studio 80. Trecusem de cateva ori prin fata lui si ni se paruse interesant, dar nu avusesem niciodata ocazia sa intram. Ocazie care ni s-a prezentat acum :).

Restaurantul este foarte mare. Are doua sali in interior, decorate diferit, si o curte foarte mare, imensa chiar. Din strada nu parea sa fie chiar asa, am ramas uimiti de cat de spatioasa este curtea.

img_2478

img_2519

img_2527

img_2529

Interiorul este frumos decorat, ne-a facut placere sa ne uitam stanga dreapta. Majoritatea meselor au de o parte scaune si de cealalta parte canapele confortabile. Si acolo a stat Sofia majoritatea timpului, deci i-a fost adus un scaun foarte frumos. Se pare ca in ultima vreme are o problema cu scaunele pentru copii si prefera sa manance ori la noi in brate, ori mergand, ori stand pe o canapea langa noi.

img_2540

 

img_2539

 

Mancarea a fost buna. Meniul este international si variat. Am decis sa luam si aperitiv si cate un fel principal, ceea ce a fost o greseala, pentru ca evident la felul principal nu mai puteam.

Am mancat melci (pe care nu i-am impartit si cu Sofia, pentru ca ne-am gandit ca poate este prea mica pentru melci, dar acum i-am da cu siguranta) si masline pane (si nu i-am dat nici din acestea, pentru ca sunt prajite si ea e copil 🙂 ). Sofia a fost foarte fericita rontaind foccacia cu usturoi si gustand apa noastra minerala.

img_2532

 

Apoi am incercat risotto cu trufe si paste cu fructe de mare. Sofia a mancat de la amandoi si i-a placut. Si noua ni s-au parut felurile de mancare gustoase si portiile suficient de mari.

img_2475

img_2476

Daca pe partea de mancare si decor lucrurile stau foarte bine, pe partea de preturi, lucrurile nu sunt chiar la fel de roz. Preturile sunt mari si foarte mari. Portiile de mancare incep de undeva de la 35 de ron si se duc usor spre 70-100, sau chiar mai mult.

Ne-am intoarce pentru partea de mancare si pentru spatiul generos din curte in care Sofia ar putea sa alerge in voie si fara nici o grija. Probabil insa ca nu vom veni foarte des daca vrem sa mai si calatorim si sa scriem despre asta :).

Cateva detalii:

  • Studio 80 se gaseste in Pipera, in apropiere de Gradina Zoologica
  • Se poate ajunge cu masina personala (sunt locuri de parcare in zona din fata, precum si pe langa Gradina Zoologica, asa ca nu ar trebui sa aveti probleme), dar si cu mijlloacele de transport in comun: 148 sau 301
  • Spatiul este foarte mare, deci nu cred ca este nevoie de rezervare, cel putin pentru orele de pranz.

Plimbari placute!

 

Iti plac povestile noastre? Urmareste-ne!