calatorii

Anul nostru in retrospectiva

decembrie 31, 2016

Anul acesta a fost minunat pentru noi. Am reusit sa facem un blog, am calatorit si v-am povestit si voua si ne-am facut planuri pentru anul care vine (pe care le tinem inca secrete┬á ­čÖé ).

Cum a fost pe blog anul 2016?

  • Am povestit despre prima noastra iesire in 3, atunci cand Sofia avea numai o luna si jumatate, la Hadar Chalet, un loc minunat, rupt de lume, unde va incurajam si pe voi sa mergeti.

  • Apoi, cand Sofia avea doar doua luni, am fost la Vulcanii Noroiosi. Calatoria a fost placuta, dar va recomandam sa nu mergeti in zilele toride de vara, pentru ca nu prea exista zone cu umbra pentru cei mici.

  • Cand avea 4 luni, Sofia a mers pentru prima oara la mare si a ramas indragostita de apa. Ii place la nebunie sa stea in ea, sa se joace cu valurile. Si sigur la asta a contribuit si faptul ca am vrut sa ia contact cu marea de mica.

  • Am facut o scurta escapada la Cluj atunci cand am facut 9 ani de casatorie, iar Sofia nu a putut lipsi. Drumul cu masina a fost lung, insa ei I-a placut (cu micutele opriri de rigoare).

  • In sfarsit, cand Sofia avea 11 luni am reusit sa ne facem timp sa plecam si pe alte meleaguri, in Sicilia. Drumul cu avionul a fost mai usor decat ne asteptam, si schimbarea de peisaj a facut-o pe Sofia sa spuna primul cuvant din viata ei: APA.

  • Nu a trecut mult si am facut o vizita la Conacul lui Maldar, unde mai ajunsesem in urma cu cativa ani si care ne-a bucurat cu peisajele minunate, mancarea delicioasa si ospitalitatea extraordinara. Cu siguranta ne vom intoarce!

  • Bineinteles, nu puteam sa lasam vara sa treaca fara sa o ducem pe Sofia si aici la noi la mare. De abia asteptam sa o ducem din nou si anul care tocmai incepe. Speram ca acum sa facem si castele de nisip! (e bine sa iti stabilesti obiective inalte ­čÖé ).

  • Si, cum nu puteam sa nu ne sarbatorim si aniversarea celor 10 ani de la casatorie, am zburat si la Moscova, unde Sofia a fost fotografiata de turisti asiatici mai ceva decat Kremlinul!

Pentru noi, anul acesta de blog a fost minunat! Am scris lucruri frumoase si am vizitat locuri si mai frumoase!

Speram sa fie la fel si la anul si tot asta va dorim si voua!

La multi ani!

si…

Calatorii placute!

 

Iti plac povestile noastre? Urmareste-ne!

    Leave a Reply