Pana acum cred ca am pus peste 10 post-uri cu varii locatii / restaurante in care am fost cu Sofia. Am fost in cel putin de trei ori mai multe, dar nu va povestim despre toate, pentru ca, pe de o parte, mergem de mai multe ori in aceeasi locatie daca ne place si, pe de alta parte, despre unele chiar nu merita sa le spui si altora. Asa ca, dupa aproape doi ani de experienta, vrem sa impartasim si cu voi cum este de fapt.

Deci, cum e sa mergi cu cei mici la restaurant?

De multe ori nu avem chef de restaurant, vrem doar sa ne intindem. Probabil pentru ca in City Grill sunt niste canapele foarte comode.

Alteori dormim pur si simplu. Dupa ce facem plimbari pe sus si pe jos prin Caru cu Bere, sa stie toata lumea ca suntem acolo.

Ne este rusine de chelnerii care ne fac poze. Asa ca trebuie ca acestia sa ne faca multe, multe, multe, pana cand ne ies.

Trebuie sa luam intreaga casa de jucarii cu noi ca sa ii mentinem interesul o ora. Sau macar toata colectia de animale. Pe care, invariabil, le pune sa doarma.

Sau vede telefonul lui mami si il cere in continuu, ca sa ne asiguram ca nu mai putem face nici un fel de poza, oricat ne-am dori (Da, eu o tunsesem 🙂 ).

Dar, totul se uita atunci cand descoperim ca, de fapt, ne distram foarte bine.

Fie ca Sofia e super draguta si se joaca cu pernele din dotare.

Fie ca avem o conversatie interesanta.

Fie ca suntem, pur si simplu, impreuna.

Viata e facuta si din momente placute si din momente mai putin distractive. Dar, peste ani, cand veti vedea pozele cu cel mic dormind cu capul in farfurie sau tragand inocent de o fata de masa pe care se afla pahare si farfurii veti rade cu siguranta! Si veti avea amintiri minunate!

Speram ca v-am convins sa mergeti cu cei mici peste tot. In realitate, viata e asa cum vrei sa o vezi si sa o simti!

Distractie placuta!

 

Iti plac povestile noastre? Urmareste-ne!