Nu stiu daca stiati, dar vineri, pe 29 Septembrie, se desfasoara Webstock 2017, cel mai mare eveniment de Social Media din Romania, care reuneste comunitatea pasionatilor de online si aduce in prim plan ultimele tendinte de Social Media.

Conferinta se anunta foarte interesanta si noi de abia asteptam sa participam.

Ce vrem sa vedem la Webstock 2017?

  • Social Media Talk. Prima sesiune a zilei va fi o dezbatere la care vor participa Alex Galmeanu (fotograf), Lucian Mandruta (journalist), Matei Dima (entertainers si video blogger) si Marius Manole (actor).
  • Finding Inspiration. Aici sigur ne va placea sa participam. Mereu cautam idei noi, moduri noi de a le prezenta, iar speakerii sigur ne vor fi de folos. Ii vom asculta pe Claudiu Butacu (co-founder, Efden), Ionut Budisteanu (informatician si inventator), Alin Preda (sef birou comunicare online, MAPN) si Dr Calin Cristoveanu (sef sectie terapie intensiva, Marie Curie).
  • Dupa amiaza sunt trei sesiuni care se desfasoara in acelasi timp. Nu a fost usor sa ne hotaram, insa a castigat sectiunea How To, unde vom invata despre Instagram (chiar vrem sa facem poze mai bune pe care sa doriti sa le vedeti) si Best Practices Session. Cu siguranta vom avea foarte multe de invatat de la oamen precum Mihai Baloianu (Visual Marketer), Alex Damian (fotograf si blogger), Robert Katai (Visual Marketer si Content Strategist), Irina Scarlat (Marketing Manager, Uber), Mihai Caluseriu (Creative Director, Conversion Marketing), Ciprian Susanu (General Manager, Dare Digital) sau Ionut Radu Munteanu (Managing Partner, Webdigital).

Gala de premii Webstock

Webstock Awards ofera recunoastere celor mai creative si inedite proiecte si campanii din online realizate in Romania in ultimul an. Exista mai multe premii, pe categorii: Publishing, Utility, Best Use of Photography, Influencer Campaigns, Special Projects, Social Media Projects, Mobile Applications, Corporate Blogs, Innovation, Best Brand on Instagram, Best Use of Video si Absolut Personality of the Year.

Gala de premiere va avea loc dupa terminarea conferintei si nu planuim sa o ratam. Avem foarte multi cunoscuti care au fost nominalizati cu proiecte si de abia asteptam sa vedem care vor fi castigatorii.

Cum puteti sa participati la Webstock?

Oricine poate sa asiste la Webstock anul acesta. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe site-ul Webstock, unde se va transmite conferinta live pe data de 29 septembrie incepand cu ora 9 de dimineata.

Noi suntem siguri ca va fi o zi plina si din care vom invata foarte multe lucruri, pe care vi le vom povesti si voua dupa.

Ne vedem online!

Iti plac povestile noastre? Urmareste-ne!