calatorii parenting

Am aparut la televizor!

noiembrie 15, 2017

Suntem foarte incantati pentru ca cei de la Jurnal pentru Copii de la Digi 24 au decis sa faca un reportaj despre noi!

Am avut oportunitatea sa povestim despre vacantele in care am fost pana acum, despre cum ne hotaram asupra unei locatii si despre jucarii pe care le recomandam pentru cei care doresc sa plece la drum cu cei mici – toate lucruri pe care le iubim si despre care ne face foarte mare placere sa povestim.

Dar cum a fost la filmare?

In primul rand, foarte relaxat. Totul a fost ca o discutie, cu tot felul de intrebari. Bine, nu chiar o discutie normala, pentru ca aveam o camera cu o lumina puternica spre noi, dar sa zicem ca semana cu o discute normala :).

Sofia nu a stat locului deloc. A fost foarte degajata cu cei care au venit la noi acasa sa ne filmeze, le-a aratat carti, jucarii si chiar le-a cantat la fluier (asa cum puteti vedea si in video ­čÖé ).

In timp ce eram filmati, s-a intors catre mine si m-a intrebat daca o sa aparem la televizor ­čÖé – si asta e in videoclip.

Per total, ne-am distrat si ne-am simtit onorati ca am avut oportunitatea sa povestim despre noi si sa incercam sa convingem si alti parinti sa porneasca la drum cu copiii lor!

Iata mai jos si filmarea!

Speram sa va placa si ne dorim sa mai facem lucruri similare in viitor!

A, si avem si un canal de Youtube, unde vom incepe sa punem tot mai multe filmari distractive! Puteti sa dati Subscribe si acolo.

Calatorii placute!

Iti plac povestile noastre? Urmareste-ne!

    Leave a Reply