Sambata trecuta nu prea am avut chef sa facem de mancare, iar frigiderul era si el destul de gol. Drept urmare, am decis sa facem putin “research” ca sa gasim un loc dragut unde sa putem manca.

Ne-am adus aminte ca vazusem mai demult, cautand locatii child friendly, restaurantul Phill din Pipera, care era foarte recomandat, asa ca am zis sa mergem pana acolo.

Am luat-o pe niste strazi mici si laturalnice, asa cum ne spunea Waze-ul, timp in care Tudor ma intreba unde il duc si oare de ce nu am putut sa aleg si eu un restaurant intr-o zona normala. Bineinteles, discutia a continuat cand a vazut ca Phill este intr-un bloc si ca in parcarea din fata acestuia era un camion cu niste muncitori, deci a trebuit sa parcam pe un trotuar putin mai departe.

Insa lucrurile s-au schimbat atunci cand am intrat. Mai intai, portarul a fost tare dragut si a glumit cu noi, apoi, cum am intrat, am dat de un loc de joaca foarte mare, si de tot felul de desene si insemne dragute.

Locul de joaca, cu o fereastra foarte mare, rotunda, era la parter, iar noi am mers sus, la restaurant.

Cum e locatia?

Foarte spatios. La parter este un loc unde va puteti lasa hainele, un loc de joaca si o cafenea. La etaj este restaurantul.

Restaurantul este spatios, au scaune de copii (noi nu am avut nevoie, uneori Sofia are chef sa stea in ele, alteori nu) si este suficient loc pentru alergat.

Personalul a fost atent la cerintele noastre: ba mai vrem inca o lingurita, ba inca un pahar, ba inca o farfurie, si ne-au adus tot ce aveam nevoie fara nicio problema. In realitate cred ca sunt caliti: nu era nicio masa in restaurant unde sa nu fie copii – cred ca vin doar familii acolo.

Cum este mancarea?

Exista un meniu pentru copiii care contine tot felul de lucruri. Sigur puteti gasi ceva pentru cei mici.

Noi am comandat un risotto cu fructe de mare pentru mine (Sofiei ii plac tentaculele de caracatita 🙂 ), si dorada cu piure pentru Tudor si am impartit toti trei. Sofia a mancat vesela de toate.

 

Preturile sunt medii spre mari, asa cum e de asteptat avand in vedere locatia si cum este totul inauntru.

Cum ni s-a parut?

Pai, mai intai, Sofia a stat 20 de minute la locul de joaca singura. Poate nu ati inteles. Singura. Adica nu a mai facut asta niciodata in viata ei de 2 ani si jumatate. (Bine, singura e mult spus, erau acolo copii si o ingrijitoare. Dar era fara noi!) Drept urmare noi doi am stat 20 de minute si am vorbit, am povestit, ne-am facut planuri. Oare cand a fost ultima data cand am stat singuri la restaurant. Poate in alta viata… 🙂

Apoi a venit la noi, s-a uitat pe cartile pe care le aveam pregatite de acasa si apoi a mancat linistita de la noi.

Ne-a placut tare mult ca erau multi copiii acolo, atmosfera era foarte placuta. Ne-a placut si locul de joaca si atentia personalului.

Daca ar fi sa imbunatatim ceva, ar fi faptul ca locul de joaca era la parter si restaurantul la etaj. Pentru copiii mai mici, precum Sofia, urcatul scarilor poate fi putin periculos.

Concluzia? Mai venim! A fost tare dragut sa mancam si Sofia sa se si joace, deci sa nu se plictiseasca cat asteptam mancarea.

Cateva detalii:

  • Nu exista mijloace de transport in comun foarte aproape, puteti ajunge pana la Jolie Ville cu un autobus si apoi putin pe jos.
  • In apropiere este Gradina Zoologica, deci Phill poate fi o buna optiune dupa o vizita cu cei mici acolo.
  • Preturile sunt medii spre mari. Se plateste si cash si cu cardul
  • Exista scaune de copil si meniuri speciale pentru cei mici.

Calatorii placute!

Iti plac povestile noastre? Urmareste-ne!