parenting

Edu Class – un magazin de jucarii din care nu veti mai dori sa plecati

iulie 4, 2018

Am ajuns la Edu Class intr-o dupa amiaza tare ploioasa de iunie. Nu mai fusesem niciodata, desi showroomul isi deschisese portile de vreo 3 luni, insa pentru ca noi stam departe mi s-a parut mereu peste mana.

Doar ca, odata intrati, ne-am dat seama ca am facut o mare greseala ca am amanat atat de mult momentul. Sau, asa cum am si spus, ne place atat de mult, incat nici nu ne vom mai intoarce ­čÖé . Asta pentru ca toti peretii erau tapetati cu jocuri super interesante, si foarte multe dintre ele erau potrivite de la 3 ani sau mai jos, exact ceea ce ne trebuie noua. Drept urmare, este un mare risc sa imi las acolo tot salariul. Piei, ispita :).

Noi ne-am jucat putin cu niste jucarii nou lansate, si care sunt perfecte pentru calatorii: niste forme de snuruit (potrivite de la 3 ani) si niste jucarii magnetice de imbracat / creat diverse personaje (potrivit de la 5 ani, dar Sofia a fost incantata de ele).┬áSeturile Learning Kitds sunt o serie de jocuri care dezvolt─â abilit─â╚Ťi din 6 categorii: g├óndire matematic─â, art─â, lingvistic─â, cunoa╚Ötere, fizic─â ╚Öi ╚Ötiin╚Ť─â. Fiecare joc se focuseaz─â pe un alt aspect al g├óndirii. Prin urmare, jocurile din serie le deschid micu╚Ťilor dorin╚Ťa de cunoa╚Ötere ╚Öi ├«nv─â╚Ťare, iar preturile sunt accesibile, intre 29 si 52 de lei. Puteti gasi mai multe detalii despre ele aici.

Apoi Sofia a desenat cu creta putin si s-a plimbat pe la toate rafturile pentru a isi alege cate ceva.

Veti gasi o zona de parter si una de etaj, cu jocuri si jucarii educative foarte frumos aranjate si personal saritor, gata sa va faca recomandari in functie de ceea ce va doriti. Evident, nu a fost nevoie la noi, intrucat Sofia a stiut foarte clar ca isi doreste jocul cu Elsa si Anna, potrivit pentru 5+ ani … Si pe care il joaca in principal punand pionii unii peste altii…

Ce ne-a placut?

  • Spatiu mare aerisit, foarte frumos amenajat pentru copii.
  • Varietate foarte mare de jucarii.
  • Personal amabil si prietenos.

Cateva detalii tehnice

  • EduClass se gaseste pe langa Unirii, pe Splai, intre Piata Unirii si Casa Poporului. Se poate ajunge cu metroul sau cu autobuzul pana la unirii si apoi inca (aproximativ) 5 minute pe jos. Daca vreti sa mergeti cu masina, sigur gasiti locuri de parcare pe stradutele din spate. Noi am oprit chiar langa Curtea Berarilor si am mers sa si mancam ceva dupa ce am terminat achizitiile :P.
  • Programul este de luni pana vineri intre 09:00-18:00.

Noua ne-a placut super mult si ne vom intoarce cu siguranta pentru a-i lua Sofiei jocuri atunci cand vom simti ca are nevoie de ceva nou. Ne pare doar rau ca nu am ajuns de mai devreme.

Jocuri placute!

Iti plac povestile noastre? Urmareste-ne!

    Leave a Reply