recomandari Utile in Vacanta

Lansam un planner pentru calatorii in familie!

februarie 18, 2019

Suntem super bucurosi. Dupa ce am muncit aproape jumatate de an la el, lansam in sfarsit plannerul nostru pentru calatorii in familie! A fost un proces lung, in care ne-am informat, am creat, ne-am intrebat ce este util si ce nu este util, ce altceva am mai putea adauga ca sa ne asiguram ca este ceva cu adevarat folositor, si apoi am asteptat sa apara de la tipar. Nu va mai spunem ce bucurie am simtit sa avem in maini ceva ce am creat noi, un vis care s-a transformat in realitate 🙂 .

Stim cu totii cat de grele si de complicate par vacantele cu cei mici. Cu acest planner veti putea sa aveti in sfarsit totul la un loc. Detalii despre cele mai bune perioade de calatorie, sugestii de retete pentru calatoriile cu cei mici, recomandari de aplicatii pentru telefon sau tableta, liste de impachetat si multe altele.

Avem doua variante de planner, ca sa se potriveasca cu toata lumea: una online si una sub forma de agenda. Pe cea online o puteti primi pe adresa de email si o puteti printa in cate exemplare aveti nevoie, de cate ori aveti nevoie. Agenda o puteti primi direct la voi acasa si este deja creata pentru a acoperi 8 calatorii minunate in familie.Cel putin momentan, ne bucuram sa oferim parintilor din Romania ceva ce nu mai exista aici sau in romana. De abia asteptam sa le vedeti si sa ne spuneti daca va plac.

Speram sa reusim sa va acoperim toate nevoile cu aceste plannere si ne-am bucura sa va auzim parerea! Puteti gasi agenda si varianta online pe pagina noastra de Shop! Doar asteapta sa le vedeti si sa le cunoasteti 🙂 .

Si, pentru ca de abia le-am lansat, pentru luna februarie oferim un discount de 15% daca folosit la check-out codul LANSARE. Codul este valabil pana pe 28 februarie!

Calatorii placute!

Iti plac povestile noastre? Urmareste-ne!

 • Reply
  Marius
  februarie 25, 2019 at 7:12 pm

  De cand o avem pe Ana am plecat in calatorii fara sa mai facem planuri. Pe drum ne mai documentam si noi ce am putea face pe acolo. Incepand cu vara aceasta cand face 3 ani sper sa reluam si noi bunele obiceiuri cu planuri, intinerariu etc

 • Reply
  Natalia Dabija
  februarie 26, 2019 at 9:16 am

  Felicitări, Ana-Maria, e foarte drăguț! Să meargă bine!

Leave a Reply