parenting

Cum a fost la Workshopul “Calatorii de Succes cu Copiii”

martie 22, 2019

Ne-am luat inima in dinti saptamana trecuta si am reusit sa organizam primul workshop despre “Calatorii de Succes cu Copiii”, ceea ce ne-a adus fata in fata cu cititorii nostri, ne-a dat oportunitatea sa ne cunoastem si sa invatam unii de la altii.

Am planificat ca workshopul sa dureze 2 ore, dar, in realitate, a tinut cam 2 ore si jumatate, si ne-am bucurat sa mai ramanem si dupa cel putin 30 de minute sa povestim sau sa raspundem la intrebari.

Despre ce am vorbit?

Am avut o agenda destul de incarcata:

  • Am inceput cu Impactul Psihologic al Calatoriilor asupra Copiiilor si Familiei, subiect care ne-a fost prezentat de Iuliana Alina Casian, psiholog de meserie, care scrie si pe blogul 6talpiprinlume.

  • Am continuat cu multe detalii despre cum sa iti rezervi vacanta ideala, ce trebuie sa iei in considerare atunci cand pleci in vacanta, care sunt site-urile cele mai bune pentru rezervat zboruri sau hoteluri si cum sa fii eficient in ceea ce priveste bagajele. Ne-am uitat la un filmulet cu Marie Kondo, pe care vi-l recomandam si voua.

  • Sorina Mitocaru, de la Picioruse Calatoare, si medi neonatolog ne-a vorbit despre trusa medicala in vacanta – ce trebuie sa luam in considerare si ce putem cumpara si la destinatie.

  • Andra Django, de la Praf de Stele ne-a dat sfaturi despre cum ne pregatim pentru urmatoarea calatorie.

  • Am incheiat prezentand jucariile noastre preferate pentru calatorii, ca inspiratie pentru toti parintii minunati care venisera sa ne asculte.

Locatia aleasa a fost perfecta: Edu Class. Daca nu ati ajuns inca acolo, va sfatuim cu caldura sa o faceti! Noi nu am mai ajuns intr-un magazine de jucarii mai frumos si care sa ma inspire mai mult. Este localizat central, pe Bulevardul Unirii nr 9, are doua etaje pline de lucruri extreeem de interesante si este un spatiu luminos si cald, plin de personae care vor sa te ajute si sa iti raspunda la intrebari. Nu e de mirare ca nu a trebuit sa aducem nici macar o singura jucarie de acasa pentru prezentarea jucariilor potrivite pentru calatorii: ei au tot ce iti trebuie aici. Doar a trebuit sa ii intrebam si Voila!, totul era acolo.

Nu in ultimul rand, am avut noroc de o fotografa minunata, Luiza de la Liza Photo Events, care a stat cu noi aproape 4 ore, ne-a surprins intr-un million de pozitii cu cea mai incredibila rabdare si a fost o prezenta super discrete. Pozele facute de ea sunt absolut minunate, si ne bucuram ca le vom avea pentru totdeauna sa ne amintim de aceasta zi frumoasa.

A fost un workshop minunat, la care toate scaunele au fost pline (am mai adus si noi de acasa, pt ca participantii erau in numar mare), in care am ras, am povestit, am impartasit experiente si am cunoscut oameni noi. A, si la sfarsit am fost ingrozitor de obositi, dar a fost oboseala aceea placuta, care te infasoara, te cuprinde si te ajuta sa dormi neintors, dar multumit, pana dimineata (sau pana m-a trezit Sofia, in cazul meu).

Va multumim pentru participare si va tinem la curent cu alte evenimente!

Calatorii placute!

Iti plac povestile noastre? Urmareste-ne!

    Leave a Reply