parenting

The Other Side of the Moon – recomandare a unei carti interactive cu realitate augmentata 4D

ianuarie 29, 2020

Cred ca v-am mai spus de 1000 de ori, dar Sofia iubeste cartile foarte foarte mult. Se tot roaga de mine sa ii cumpar cat mai multe, iar mie imi face mare placere sa o bucur, mai ales ca asta e, cu siguranta, ceva ce doresc sa incurajez.

Am dat saptamana trecuta peste o carte diferita de cele pe care le-am citit pana acum si care a facut-o pe Sofia sa ceara sa mai citim o data si inca o data si inca o data. de ce a vrut asta? Pentru ca este vorba de o carte care, pe langa povestea interesanta, are o aplicatie pe care se pot vedea imaginile in 4D!

The Other Side of the Moon este povestea unei fetite care viseaza ca luna are o problema si trebuie sa o ajute. Si iata ca, intr-o seara, Briann ajunge pe luna si descopera ca aceasta este luminata de licurici, insa o parte dintre ei nu mai sunt aici, sa ii ajute pe ceilalti. Asa ca Brianna decide sa ii caute pe ceilalti licurici si sa ii aduca inapoi.

Povestea este blanda si plina de candoare. Copiii vor invata despre prietenie, curaj si chiar si despre puterea negocierii. Se vor bucura sa o insoteasca pe Brianna prin paginile cartii si sa descopere toate aventurile ei. Povestea este in engleza, dar e foarte usor de tradus pentru micutii care nu o cunosc inca. Eu Sofiei i-o citesc bilingv, sau doar traduc cateva cuvinte pe care inca nu le cunoaste.

Pe langa povestea interesanta, cartea mai are, asa cum va spuneam si mai sus, si altceva extrem de interesant. Puteti downloada o aplicatie, Rafael the Unicorn, si sa o folositi pe anumite pagini din carte. Odata ce veti face asta, veti descoperi ca Brianna se ridica si “interactioneaza cu voi” si ca auziti povestea sau muzica. Este o experienta cu adevarat interactiva.

In cazul in care copiii vostri nu sunt interesati de carti in mod normal, aceasta carte este ceva complet diferit, si ar putea sa ii atraga chiar si pe ei, ducandu-i cu un pas mai aproape de lumea minunata a cartilor.

Daca va doriti sa luati si voi cartea, puteti sa o gasiti pe pagina de Facebook Rafael the Unicorn.

Voi ce ne mai recomandati de citit?

Lecturi placute!

Iti plac povestile noastre? Urmareste-ne!

    Leave a Reply