calatorii Prin tara

Cum a fost la Hotel Denisa Boutique din Poiana Brasov

aprilie 5, 2021

Un alt hotel pe care l-am incercat anul acesta a fost Denisa Boutique Hotel din Poiana Brasov. Am ajuns acolo tot pentru ski, precum ajunsesem si la Hotel Alpin mai inainte. 

Camerele de la Denisa Boutique Hotel, cum povesteam, sunt foarte mari. Noi am stat intr-un apartament, cu sufragerie super incapatoare si dormitor mare, terasa ok, si baie cu jacuzzi. Jacuzzi-ul a fost perfect pentru cand Sofia si Tudor terminau de schiat si doreau sa se relaxeze.

Un lucru care nu ne-a placut foarte tare a fost izolarea fonica – adica lipsa ei. Se auzea totul de afara si de la vecini, asa ca daca aveti un somn superficial sau veniti cu copii, s-ar putea sa fie o problema.

Locatia hotelului este ideala. Practic, l-am ales pentru ca este super aproape de partie. Este chiar vis-a-vis de Hotel Teleferic, dar la jumatate de pret 🙂 . Pentru 3 nopti, pretul a fost 1400 de ron, mic dejun inclus, pentru un apartament urias, format din sufragerie si dormitor, plus baie cu jacuzzi.

Denisa Boutique Hotel nu are restaurant, insa micul dejun este inclus in pret si exista o zona din hotel unde se serveste. Am fost impresionati de micul dejun. A fost foarte bun, si am primit chiar si oua ochiuri decorate 🙂 .

Personalul este foarte ok. Noi am uitat costumul de karate al Sofiei acolo (plecasem direct de la gradinita si il aveam cu noi) si ni l-au trimis imediat prin curier, fara niciun fel de problema. A fost mult mai ok decat sa mergem sa ii cumparam unul nou.

Nu putem spune neaparat cat de child friendly este hotelul, pentru ca nu am avut nevoie nici de patut de bebelus si nici de scaun de masa, asa ca nu putem sa evaluam aceasta parte.

Per total, Denisa Boutique Hotel ni s-a parut o alegere buna, cu camere spatioase, mic dejun gustos, locatie aproape de partie si loc de parcare. Doar nu uitati ca, in scenariul rosu, nu prea aveti pe unde sa mancati in Poiana, in afara de la terase si faptul ca Denisa nu are restaurant poate fi o problema, mai ales daca aveti copii mici si afara e frig.

Calatorii placute!

Iti plac povestile noastre? Urmareste-ne!

    Leave a Reply