Nu de mult am aflat de cursurile de instrumente de la Soundden. Citisem de ei la Parinti Calatori si, cum Sofia isi dorea mult sa faca pian, iar noi nu prea aveam timp sa ne plimbam prin oras dupa profesori, ni s-a parut o optiune excelenta.

De atunci si pana acum a trecut peste o luna de cursuri si tocmai ce am facut rezervarea pentru inca o luna, semn ca lucrurile merg bine!

Ce puteti sa faceti la Soundden?

Cursuri de muzica de toate felurile. Aveti de ales intre cursuri de tobe, canto, vioara, pian sau chitara. 

Orele se desfasoara online, cu ajutorul platformei Musicology, si dureaza intre 30 de minute (pentru copii sub 5 ani) si o ora (pentru cei de peste 5 ani).

Rezervarile se fac super super usor, direct din platforma. Selectati cursul dorit, apoi alegeti profesorul, si apoi alegeti tipul de abonament preferat. Puteti alege sa platiti la ora sau lunar. La pasul urmator puteti alege exact ziua si ora la care vreti sa faceti cursul. Veti primi apoi un email de confirmare si detaliile de logare in platforma Musicology.

Cum sunt preturile la Soundden?

Noua ni s-au parut foarte foarte ok. Prima sedinta este gratuita, ceea ce e minunat. Cand ai copii, nu stii mereu daca le va placea, asa ca sesiunea gratuita este ideala, din punctul meu de vedere. Apoi, pretul pe sedinta este 75 ron, sau 300 ron la un abonament de o luna (pentru copiii peste 5 ani). La copiii intre 3 si 5 ani, costurile sunt de 150 ron / luna.

Sedintele dureaza 0 ora pentru copiii peste 5 ani si 20-30 de minute pentru cei intre 3 si 5 ani, in functie de rabdare.

Cum ni s-au parut cursurile de la Soundden?

Sofiei ii plac foarte tare, si de aceea le si continuam! A inceput de la 0 si in primele 4 lectii a invatat ce e portativul, ce e cheia sol, care si unde sunt notele muzicale si apoi a ajuns sa cante o melodie intreaga: Jingle Bells, care se potriveste tocmai bine cu perioada anului, Craciunul. 

Daca in lectia 1 canta folosind un singur deget, aratatorul, dupa lectia 4 isi folosea toate degetele si ambele maini. Da, nu e inca cea mai rapida cantareata, dar are 6 ani si a facut 4 lectii. Eu sunt impresionata.

Comunicarea cu scoala a fost foarte ok. Am putut modifica programul atunci cand am avut nevoie, ne-am logat usor pe toate platformele (recomandam sa folositi un laptop, nu un iPad, pentru ca pe iPad se deconecteaza lectia atunci cand profesorul intra si iese din presentation mode). Mai mult, atitudinea profesorului a fost foarte ok. A fost foarte prietenos cu Sofia, povesteste cu ea diverse inainte de fiecare curs ca sa ii castige increderea si sa o faca sa se simnta comfortabila. Dam, deci, stele maxime pentru abilitatea profesorilor de a relationa cu copiii.

De altfel, toti profesorii sunt tineri si studenti la muzica si asta ne-a impresionat la acest mic business – faptul ca e creat de tineri, la inceput de drum si de aceea credem ca trebuie sustinut!

Per total, o experienta minunata la Soundden, pe care noi o vom continua pe perioada nedeterminata (cel putin momentan) si pe care v-o recomandam si voua cu incredere!

 

 

Iti plac povestile noastre? Urmareste-ne!