Am fost de curand la mare la noi,cautand o cazare in Eforie Nord, si am ales, precum alegem intotdeauna, un hotel care sa fie chiar langa plaja. Dupa cum probabil sunteti si voi, nici noi nu dorim sa mergem 100 de ani cu copiii pana la plaja, mai ales ca nu au rabdare, dar si pentru ca, de obicei, caram cate un milion de lucruri cu noi, si ar fi greu pe distante mare.

Am ales o cazare in Eforie Nord, unde nu mai ajunsesem din copilarie as zice.

Asa ca haideti sa va povestim cum a fost la Hotel Pasha din Eforie Nord.

Cum sunt camerele la Hotel Pasha

Noi am stat intr-un Junior Suite, care are sufragerie si dormitor, care a fost perfect pentru noi. Ne-am impartit doi cu doi si toata lumea a dormit perfect. Camerele triple sunt, de asemenea, spatioase – am avut niste prieteni care s-au cazat acolo pana cand camera lor a fost gata si mi-au spus ca era spatioasa.

Balconul era direct spre mare, o priveliste minunata cu care ne-am trezit in fiecare dimineata.

Dulapurile sunt spatioase, ne-am putut pune toate hainele din bagaj in ele.

Per total, am fost foarte multumiti de marimea si de curatenia camerelor, dar si de priveliste. Desi, nu uitati, unele camere au priveliste spre mare, si altele spre gradina, deci trebuie sa verificati cand faceti rezervarea.

Cum este mancarea la Hotel Pasha, idee de cazare in Eforie Nord

Cand am fost noi exista doar mic dejun in meniu, pentru ca era foarte la inceputul sezonului (am fost de 1 iunie). De atunci, le-am urmarit pagina de Instagram, si restaurantul e perfect functional, iar noi regretam ca nu era functional cand am fost si noi acolo :)). 

Micul dejun era variat si gustos, de tip bufet. Se pot alege din preparate calde sau reci, omlete, fructe, legume sau mezeluri, si nu doar atat.

Ne-a placut super mult terasa unde se serveste micul dejun, cu scaune tare dragute si priveliste spre mare.

Cum sunt curatenia si personalul la Hotel Pasha

Totul ni s-a parut a fi foarte curat, iar doamnele de la curatenie veneau sa stranga in fiecare zi. Praful era sters, precum si nisipul de pe jos, si am primit prosoape noi o data la 3 zile (am stat 4 nopti in total).

Zonele comune erau si ele curate, iar Tudor s-a tarat peste tot pe jos fara probleme.

Personalul ni s-a parut prietenos si a raspuns mereu repede solicitarilor noastre. Chiar managerul a trecut pe la fiecare masa la micul dejun in ultima zi sa ne intrebe cum a fost sejurul si sa ne invite sa ne intoarcem.

Ce altceva merita mentionat?

Hotelul este chiar desupra plajei, ceea ce este ideal atunci cand ai copii. Am putut ajunge imediat cu copiii la plaja. A fost super distractie la plaja, trebuie sa va marturisim!

In Eforie Nord s-au facut super multe lucrari, au o faleza frumoasa, locuri de promenada si parcuri foarte frumoase. Ne-a placut sa ne plimbam seara, dupa ce se lasa racoarea, iar copiii sa mearga cu bicicletele sau cu trotinetele in siguranta.

Daca vreti sa variati, chiar in fata e o cherhana tare draguta intr-un mic port, cu mancare delicioasa.

In apropiere puteti merge cu cei mici la Jurasica World sau la Aventura Park din Neptun. Noi am ajuns acolo chiar de cateva ori.

Calatorii placute!

 

Iti plac povestile noastre? Urmareste-ne!