Pentru ca aveam un weekend neocupat la inceput de iulie, am decis sa dam o fuga pana in Bulgaria. Am decis sa alegem un hotel cu activitati pentru copii, si ne-am oprit la un al hotel din lantul Grifid, dupa ce, cu o luna in urma, ajunsesem la Grifid Encanto. Acum am mers la Grifid Bolero, pe care l-am selectat pentru aquapark.

Haideti sa va povestim cum a fost.

Cum sunt camerele la Hotel Grifid Bolero?

Camerele sunt foarte spatioase. Noi am avut o camera dubla, ceea ce inseamna un pat dublu plus o canapea. Canapeaua era deja desfacuta cand am ajuns, si a fost alegerea noastra pentru somnul lui Tudor pentru ca era mai joasa si avea margini.

Altfel, camera avea mult loc de depozitare, cu un dulap cat un perete, dar si cu o comoda cu sertare.

Balconul este mare, iar noi am nimerit o camera cu vedere laterala la piscina – perfecta atat pentru o priveliste buna, dar si pentru a ne asigura ca avem suficienta liniste.

Baia este mare, insa la capitolul cosmetice stau prost. Aveam un sapun de maini si un gel de dus, si atat, asa incat am mers la supermarketul de peste drum si ne-am aprovizitionat cu cosmetice.

Cum este mancarea la Hotel Grifid Bolero?

Grifid Bolero este un hotel ultra all inclusive. Asta inseamna ca am avut micul dejun, pranzul si cina, dar si mic dejun tarziu de la 10 la 12 si gustari de la 14 la 17. Apa, suc, cafea si coktails erau la dispozitie toata ziua. Calitatea bauturilor este medie, per total multumitoare as zice.

Mancarea a fost variata la toate mesele principale, si am gasit cea mai buna pizza din lume (am mancat o groaza), dar si foarte foarte multe salate. In fiecare zi era cate o tema anume, asa ca mancarea varia in functie de aceasta.

Restul meselor erau formate in principal din hot dogs, clatite, waffles sau sandwitches.

Cum sunt activitatile pentru copii la Hotel Grifid Bolero?

Copiii au stati ocupati foarte mult timp aici, deci am fost multumiti la capitolul acesta.

Mai intai, s-au distrat la aquapark. Zona de copiii este formata din trei tobogane, unul mai simplu si doua mai complicate, si este deschisa intre 11 si 17, mai putin in zilele cu vreme proasta (noi nu am prins din aceastea). Mai sunt si doua tobogane pentru adulti, deschise intre 14 si 17, dar trebuie sa ai cel putin 130 cm inaltime ca sa te dai in ele. 

Hotelul are si un loc de joaca, nu foarte mare, dar cu tematica de pirati, unde copiii s-au jucat destul de mult.

Apoi, exista si un kids club, cu activitati intre 10.30 si 12, si intre 15-17. Copiii au fost prezenti zilnic si se imprietenisera cu animatoarea.

Nu in ultimul rand, de la 20.30, in fiecare seara, se organizeaza o mini discoteca pentru copii. Nu am ratat-o in nicio seara.

Ce trebuie sa mai stiti?

Grifid Bolero este in a doua linie de la plaja, in spatele altor hotele Grifid. Pana la plaja nu e mai mult de 1 minut pe jos. Sunt sezlonguri si umbrele, dar noi am stat mai mult pe nisip, si cred ca sunt insuficiente cand e aglomeratie.

Hotelul are parcare doar lipita de hotel practic. Pe langa asta, mai are o parcare mai departe, la cam 10 minute de mers cu masina, unde noi am parcat initial. Trebuie sa vina cineva cu voi sa va aduca cu masina inapoi, intrucat nu e posibil sa mergeti pe jos. Vine cineva de la hotel, practic, si va preia cu masina. Parcarea costa 20 leva pe zi (e tarif standard la toate hotelurile Grifid, indiferent unde parcati la ei).

In statiune sunt multe magazine de unde va puteti cumpara diverse. Noi ne-am plimbat putin pe faleza si am observat stanga dreapta.

Voi la ce hoteluri ati mai ajuns? Ce ne povestiti despre ele?

Iti plac povestile noastre? Urmareste-ne!