Toamna venise deja si, cu ea, planuri pentru noi calatorii. Insa nu reusisem sa ne gandim la ce sa facem in primele weekenduri din septembrie si, pentru ca celor mici le era dor de mare, am decis sa dam o fuga pana la noi pe litoral. Vremea se anunta, insa, cam vantoasa, deci era destul de clar ca nu prea urmau sa se bucure de apa marii. Drept urmare, am hotarat sa alegem o cazare cu piscina incalzita in Eforie, ca sa aiba ocazia sa si inoate. Am ramas la Mojo Resort, din Eforie, unde se mentiona ca piscina este incalzita, si unde preturile erau foarte ok. Intrucat suntem deja multi, am rezervat doua camere si am purces la drum.

Cum sunt camerele la Hotel Mojo?

Camerele sunt toate la fel, unele au vedere spre piscina iar celelalte spre strada. Am avut doua camere, una langa alta, identice. Ele nu sunt foarte mari, pentru ca Mojo este fostul hotel comunist Magura, refacut, asa ca marimea camerelor nu a putut fi crescuta. Insa sunt curate si modernizate, adica exact ceea ce ne-a trebuit. Fiecare are o baie cu dus si o zona de dormit cu un pat super comfortabil. Camerele au balcon, mai putin cele de la parter care au o mica gradina. Noi am stat la etajul 1 si copiii au regretat ca nu am avut si noi gradina, care li s-a parut super draguta si interesanta.

Cum este piscina la hotel Mojo?

Cred ca Mojo este singurul hotel cu piscina incalzita din Eforie Sud, ceea ce este un mare plus. Am fost complet de acord ca acesta este un super punct forte al sau. Copiii nu mai voiau sa iasa!

Piscina este foarte draguta si este mare, cu multe sezlonguri in jur si zone cu umbra, ideal atunci cand este foarte cald vara. Are si un bar, care cred ca va fi complet functional anul viitor. Apa este exact cum trebuie: undeva la 27 de grade, numai buna sa intre copiii in ea, dar nu termala (adica fierbinte). Au si cativa colaci si saltelute de plaja care au facut deliciul copiiilor.

Ce altceva trebuie sa stiti?

Hotel Mojo este fostul hotel Magura, si doar o parte din el a fost refacut. Din ce am inteles, peste iarna, pana in primavara / vara, se va incepe renovarea si si la partea ramasa, dar si la restaurant, ceea ce ii va aduce un mare plus, intrucat veti putea sa luati micul dejun, pranzul si cina acolo. 

Personalul este foarte primitor, check in-ul a fost facut foarte repede si ne-au raspuns la orice intrebare doream.

Plaja este la 2 strazi distanta si se ajunge la ea pe scari. In momentul de fata plaja este destul de stramta, insa a inceput sa fie latita, sa speram, cu nisip moale si fin. Apa este superba in Eforie Sud, de un turcoaz minunat, pozele facute de mine nu reusesc sa captureze frumusetea apei.

Eforie Sud ni s-a parut, in afara sezonului cel putin, o statiune foarte linistita, cu o promenada reconstruita frumoasa (si aici mai e nitel de lucru), perfecta pentru ca Sofia si Tudor sa se plimbe cu bicicleta sau cu trotineta dimineata cand se trezeau sau seara la apus.

Voi ce alte hoteluri ne mai recomandati?

Calatorii placute!

Iti plac povestile noastre? Urmareste-ne!