Bali Bird Park si Reptile park pot fi vizitate in aceeasi zi, mai ales ca sunt lipite unul de celalalt, asa ca nu va trebui sa mergeti prea mult.

Noi am inceput cu Bird Park. Era o zi ploioasa si am fost super incantati sa constatam ca de la intrare puteai imprumuta umbrele, care puteau fi lasate oriunde in parc in locuri special amenajate (de unde puteai si imprumuta altele daca incepea brusc o ploaie).

Parcul de pasari nu este foarte mare, il puteti vizita pe tot in cam 45 de minute, insa atractia principala o reprezinta momentele de hranire ale animalelor si showurile sau prezentarile acestora. Sunt multe de-a lungul zilei, in diverse zone ale parcului, si noi aproape am alergat dintr-o parte in alta ca sa le prindem pe toate. Copiii au fost incantati de tot ce au vazut si mai ales Sofia, care s-a voluntariat la showul pasarilor de prada, unde a tinut o tava de pe care niste ulii veneau sa ia mancarea. 

Pe langa asta, le-a placut foarte mult zona in care se puteau hrani pasari tropicale, si au participat cu incantare la aceasta activitate.

Am apreciat locul, dar am remarcat si cu tristete ca erau cateva pasari tinute in custi prea mici. Am intrebat despre ele si am aflat ca se fac eforturi pentru a se modifica locurile in care sunt tinute acestea si ca, usor usor, in perioada urmatoare, toate pasarile ar trebui sa aiba suficient spatiu.

De acolo ne-am mutat la Reptile Park, unde intrarea include un tur ghidat. As putea spune ca acest tur ghidat a fost absolut minunat – am aflat o groaza de lucruri despre fiecare reptila de acolo si  copiii au fost fascinati. Turul aici dureaza undeva la 30 de minute – o ora, in functie de cat de repede va miscati si de cat de repede se plictiseste lumea, si treceti si pe la o zona de “petting zoo” unde puteti interactiona cu diferitele creaturi.

Cateva detalii tehnice

Pretul pentru Bali Bird Park este 385.000 rupiii pt adulti (130 ron) si 192.000 rupii / copiii peste 2 ani (65 ron). Orele de deschidere sunt 09.00-17.30 in fiecare zi.

Pretul pentru Bali Reptile park este 180.000 rupii pt adulti (60 ron) si 90.000 rupiii pt copiii peste 2 ani (30 ron). Orele de deschidere sunt 09.00-17.00 in fiecare zi

Calatorii placute!

Iti plac povestile noastre? Urmareste-ne!