Mergand spre Lovina, pentru a vedea delfinii, soferul nostru ne-a sugerat sa oprim si la Butterly Park, pentru ca sigur le va placea copiiilor. Am fost de acord putin nesiguri, pentru ca Sofiei ii era cam frica de fluturi, luand in considerare experientele noastre de acest gen de pana atunci.

Nici prima impresie nu a fost prea buna, pentru ca am ajuns intr-o parcare complet goala si cu o cladire care parea ca si-a trait deja anii de glorie. 

Insa, odata ce am intrat, am dat peste un loc minunat, unde am petrecut mult mai mult timp decat ne-am asteptat. Am fost condusi intr-o zona in care puteam sa interactionam cu insectele. As putea spune ca la inceput toti am fost putin ingroziti de aceasta idee. Sofia, cum spuneam, nu e deloc fan insecte, iar eu cu atat mai putin  (dar ma prefac 🙂 ). Pana la urma, cu multe incurajari din partea angajatei dragute de acolo, am interactionat cu totii cu insectele tip bat si cu cele tip frunza, care au stat pe noi nestingherite. Tudor a fost cel mai curajos as putea spune, chiar nu s-a stresat sa le aiba pe haine. Mai mult ne-am stresat noi, sa nu le omoare cumva.

De acolo, ne-am mutat intr-o camera cu fluturi, unde un alt angajat ne-a povestit despre ciclul acestora de viata, si unde am putut interactiona si cu acestia.

Mai apoi ne-am plimbat prin frumoasa gradina, care are si cascade si pesteri, minunata pentru ca cei mici sa exploreze peste tot si sa se distreze.

La sfarsit am trecut pe la magazinul de suveniruri si fiecare copil si-a ales cate un magnet cu fluturas. Toate suvenirurile erau la preturi excelente.

Drept urmare, ne-am bucurat tare mult pentru ca am ascultat sfatul soferului nostru si ne-am oprit aici. A fost o experienta despre care copiii au povestit mult timp. 

Calatorii placute!

Iti plac povestile noastre? Urmareste-ne!