Ne doream tare mult sa ajungem in Singapore de ceva timp si imediat ce oportuntiatea a aparut, am ne-am pus pe cautat hoteluri. Avem 5 nopti de stat aici, si ne doream sa gasim o locatie suficient de centrala incat sa putem sa mergem pe jos la principale atractii, dar nici sa nu platim o caruta de bani pentru asta. Bineinteles, daca va aflati in Singapore, veti plati destul de mult pentru orice, aceasta e pur si simplu o realitate 🙂 .

Un lucru de luat in calcul atunci cand cautati o cazare este ca multe hoteluri nu permit mai mult de 2 persoane intr-o camera, conform legilor locale, si va trebui sa va luati 2 camere. Noi am avut noroc si am gasit la Swisshotel the Stamford o camera cu doua paturi duble, ceea ce a redus costurile semnificativ si ne-a plasat si fix in centru. Doar privelistea de pe balcon facea toti banii, jur!

Trebuie sa va spunem ca hotelul este URIAS. Are 78 de etaje, si muuulte camere pe fiecare dintre ele. De altfel, cartela pe care o primiti, si care va da acces in camera, va duce doar pe etajul la care aveti camera si la etajele cu restaurante, asa ca nu uitati cartela!

Cum sunt camerele la Swisshotel the Stamford

Noi am ales o camera cu doua paturi duble, tocmai buna pentru 2 adulti si 2 copii. Pe langa paturi avea si o zona de birou si o baie spatioasa. Dulapul a fost putin cam mic pentru numarul nostru de bagaje, insa ne-a ajuns. Aveam ceai si cafea de calitate de care ne-am bucurat zilnic, precum si apa gratuita.

Cel mai frumos loc din camera insa este balconul, de unde se poate vedea tot centrul Singapore-ului, cu Marina Bay Sands, Gardens by the Bay, centrul de spectacole in forma de durian, dar si muzeele – de istorie si de arta. 

Nu toate camerele au priveliste spre partea aceasta a orasului, trebuie sa verificati la specificatii inainte de a face rezervarea.

Curatenia in camera se facea la cerere.

Cum este mancarea la Swisshotel the Stamford

Am fost super impresionati intrand in hotel sa vedem ceainaria uriasa din holul sau. Avusesem experienta Biku in Bali, si ceainariile ni se par tare interesante. Nu am ajuns insa, aici, dar cu siguranta cei care o vor incerca vor avea o adevarata experienta.

Altfel, mai gasiti aici o pizzerie, Prego, – cu pizza buna, insa serviciul lent, un restaurant japonez (nu l-am gasit niciodata deschis) si inca alte cateva optiuni.

La etajul 69 se gaseste un restaurant cu privelisti spre tot orasul, SKAI, cu fine dining, la care am decis sa mergem si noi. Privelistile sunt minunate si tot restaurantul este foarte elegant, desi probabil nu potrivit neaparat pentru copii. Mancarea, in schimb, desi cu o prezentare excelenta, a fost medie, sub calitatea si gustul la care ne asteptam de la o asemenea locatie (si de la un asemenea pret :)) ).

Micul dejun este servit la etajul 1 si este foarte variat, cu statii diferite pentru gatit oua proaspete, fructe, legume, mancare traditionala locala si multe altele.

Partea cea mai buna este ca hotelul este, practic, lipit de un mall, si atunci puteti oricand sa mergeti acolo ca sa gasiti ceva de mancare delicios si variat.

Cum este locatia Swisshotel the Stamford

Noua ni s-a parut perfecta. Am putut merge pe jos aproape peste tot. 

La 5 minute de mers drept inainte ajungeai la Muzeul de Istorie si la Muzeul de Arta.

La 5 minute de mers in stanga ajungeai la faimoasa statuie a orasului, cu privelisti superbe spre Marina Bay Sands.

Am ajuns, tot pe jos, pana la Gardens by the Bay si inapoi.

Per total, din punct de vedere a locatiei, am fost extrem de multumiti.

Ce altceva trebuie sa stiti?

Hotelul are si piscina si spa – a fost tare distractiv pentru copii sa se racoreasca dupa o zi de plimbare.

Gasiti chiar in fata taxiuri cu care sa ajungeti unde va doriti, insa puteti ruga si personalul sa va cheme un taxi.

Restaurantele se inchid destul de devreme la hotel, asa ca fie veniti devreme, fie incercati-le pe cele din mall.

Noi am rezervat direct la ei pe site si ne-am inscris si la programul lor de loialitate, ceea ce ne-a adus din start un pret mai bun la cazare.

Voi ce hoteluri din Singapore mai recomandati?

Calatorii placute!

 

Iti plac povestile noastre? Urmareste-ne!