De curand ne intoarceam impreuna cu niste prieteni de la munte si ne-am gandit sa ne oprim undeva sa mancam pe drum, intrucat copiiilor le era foame. Prietenii nostri au venit imediat cu ideea: Pampas Grill, in Campina! Pe drum incolo ne-am intrebat cum ajunge cineva sa gaseasca un restaurant bun intr-o locatie fara sa o viziteze efectiv si i-am intrebat. Si ei aflasera de la alti prieteni. Ei bine, se pare ca recomandarile de genul acesta merg tocmai bine, pentru ca am ajuns acolo de 2 ori in decurs de o luna!

Restaurantul nu este neaparat child friendly in sensul in care nu are un meniu specific pentru cei foarte mici, dar Tudor si Sofia sunt suficient de mari incat sa manance mancare normala. 

Meniul aici nu este foarte mare, si felurile principale sunt doar carne de vita, dar care este absolut delicioasa. Pentru o parte din ele ospatarul va veni chiar la masa la voi cu gratarul si le puteti face singuri, dupa propriile preferinte. Muschiul Argentinian ti se topeste pur si simplu in gura! 

Pe langa carnea de vita, mai gasim in meniu bruschete, pulpe de pui la gratar sau strips de pui, plus o groaza de garnituri, ceea ce ii poate multumi si pe cei mai mofturosi.

Ne-a placut mult si decorul restaurantului, copii au fost tare incantati.

Nu in ultimul rand, Pampas Grill este situat intr-un parc foarte mare, asa ca Sofia si Tudor s-au bucurat sa se joace in el dupa ce am terminat masa.

Nota: nu uitati sa faceti rezervari, in weekend se poate aglomera!

 

Iti plac povestile noastre? Urmareste-ne!