calatorii Prin tara

Cum a fost la Hotel Ramada din Sibiu

august 21, 2019

Dupa cum ati vazut, de curand am fost intr-o vizita la Muzeul Astra, cu care ocazie ne-am cazat la Hotel Ramada din Sibiu.

Desi am stat doar o noapte, va povestim despre experienta noastra acolo!

Cum sunt camerele de la Hotel Ramada din Sibiu

Camerele sunt spatioase. Cand am ajuns, ne astepta un platou cu fructe, ceea ce a fost minunat, pentru ca eram, si eu si Sofia, cam infometate.

Camera este practic impartita in doua. Prima este partea cu holul, delimitate printr-un perete de partea cu dormitorul. Patul este mare si comfortabil. Cu aceasta ocazie am fost doar eu si Sofia, dar am fi avut loc comfortabil cu totii in pat.

Baia este mare, cu cada, si toate produsele necesare de cosmetica.

In plus, de la geam aveti privelisti foarte frumoase asupra orasului.

Cum este mancarea la Hotel Ramada din Sibiu

Am avut ocazia sa mancam de doua ori la Hotel Ramada, la micul dejun si la cina.

La micul dejun, preparatele au fost variate si gustoase. Erau mai multe feluri de branza si de mezeluri, cereale si iaurturi, produse de patiserie, legume si fructe. Fata de alte hoteluri la care am fost, oferta nu este, poate, la fel de variata, dar este mai mult decat sufficient, avand in vedere ca oricum  nu poti incerca 1000 de lucruri odata.

Cina a fost absolut delicioasa. Eu am incercat rata, iar Sofia tortellini. Prezentarea a fost excelenta, iar gustul si mai si. Recomandam cu caldura sa luati cina aici daca stati in cadrul hotelului.

Cum este locatia la Hotel Ramada din Sibiu

Hotelul Ramada nu este situat chiar in centrul vechi, insa locatia lui e chiar la capatul zonelor pietonale. Veti putea ajunge usor in centru sa va plimbati, sunt multe treceri de pietoni si va fi usor sa ajungeti si cu copiii.

In cazul in care veniti cu masina, trebuie luat in considerare faptul ca parcarea hotelului costa. Exista doua feluri de pret: pentru parcarea exterioara si cea interioara. Nu mai stiu exact preturile, dar cea interioara este dublu la pret fata de cea exterioara. Complicatia intervine prin prisma faptului ca trebuie sa va cazati mai intai, si apoi sa primiti o cartela pentru parcare, si nu aveti unde sa va lasati masina cat timp faceti asta. Drept urmare, noi am parcat peste drum – si acolo parcarea este platita – parca 10 ron pe zi – si am lasat masina acolo – ni s-a parut mult mai usor decat sa ne plimbam dreapta stanga tot parcand.

Cat de child friendly este Hotel Ramada din Sibiu

Dupa parerea noastra, este suficient de child friendly. Paturile sunt mari, in cazul in care vreti sa dormiti cu copilul in pat, si camera este suficient de spatioasa. Daca aveti nevoie, vi se poate aduce un patut de copil.

La restaurant exista scaune de copil, si multe dintre preparate sunt potrivite pentru copii.

Cam asta a fost povestea sederii noastre la Hotel Ramada din Sibiu. Daca ajungeti acolo, puteti sa cititi si articolul nostru cu lucruri de facut in Sibiu si in imprejurimi.

Calatorii placute!

 

Iti plac povestile noastre? Urmareste-ne!

    Leave a Reply