calatorii Prin tara restaurante Utile in Vacanta

Oneiro – Restaurant child friendly la malul marii

iunie 25, 2019

Unul dintre restaurantele noastre preferate la mare, pe care l-am descoperit acum aproximativ 5 ani, este Oneiro Resort, un loc unde te si poti caza (in niste camera care dau direct catre piscina), dar poti si doar sa te opresti ca sa gusti ceva.

Dupa ce am trecut pe la Akolade, de la Hotelul Vega si pe la Cherhanaua Tasaul, Oneiro a fost imediat pe lista noastra, pentru ca era aproape de hotelul la care stateam, Phoenicia Luxury (puteti sa cititi despre experienta noastra in articolul de aici).

Ne place sa ajungem aici pentru ca mancarea este foarte gustoasa si portiile generoase. De asemenea, sunt foarte atenti la copii, si pot modifica retetele atunci cand este necesar, pentru a le face mai child-friendly.

Meniul este generos, iar, cel putin in off season, cum am fost noi, nu se asteapta deloc mult. In full season s-ar putea sa fie plin de multe ori si sa nu gasiti locuri daca nu rezervati sau daca nu veniti destul de devreme pentru cina.

De data asta, noi ne-am bucurat sa incepem cu o limonada cu menta absolut delicioasa. Sofia de abia daca m-a lasat sa gust din ea si a si terminat-o.

Apoi, am comandat doar doua portii de mancare, pentru ca stiam ca sunt generoase si urmau sa ne ajunga pentru trei persoane: risotto (am mai mancat la ei si stiam ca este delicious), si hamsii (as zice ca erau hamsii, nu mai tin minte exact ce a comandat Tudor) cu mamaliguta si mujdei.

Mancarea a fost absolut delicioasa si mai mult decat suficienta. Sofia s-a mai plimbat si pe la piscina si asa si-a ocupat timpul. Exista si scaune pentru copii, deci daca veniti cu cei foarte micuti veti avea unde sa ii asezati.

Voua pe unde va mai place sa mancati in zona?

Calatorii placute!

Iti plac povestile noastre? Urmareste-ne!

    Leave a Reply