Campania “Calatoreste cu copiii” ajuns la final! Au fost doua luni pline in care am avut ocazia sa cunoastem mai bine multi alti parinti care pleaca in vacante alaturi de cei mici, le-am inteles provocarile si am invatat o groaza de lucruri!

Am vazut, alaturi de Parinti Calatori, ca poti sa ajungi cu cel mic in toate colturile lumii pana la 2 ani. Pana acum, ei au ajuns in Hong Kong, Sri Lanka, Argentina, Suedia, Barcelona sau Londra. Daca ei pot, si noi putem!

Am aflat cum sa calatoresti cu bagaje putine in vacanta si cat de utila e experienta de travel atunci cand iti organizezi vacantele cu cei mici de la Familia Hai Hui.

Apoi ne-am dus cu gandul in Thailanda si am fost inspirati si noi sa plecam intr-o calatorie in aceasta tara, avand imboldul celor de la Kinder Trips.

Bineinteles, sa nu uitam de experienta vasta a prietenilor de la Minicalatorii.ro, care ne-au dezvaluit aventurile lor cu cele doua fete calatoare.

Dar nu am avut parte doar de bloggeri de travel in campania noastra. Ni s-au alaturat si parinti care iubesc sa plece cu cei mici, sau care s-au confruntat cu tot felul de lucruri pe care au dorit sa ni le impartaseasca si noua.

Astfel, am aflat cum poti sa calatoresti in Dubai si sa nu iti lasi toate economiile acolo.

Sau cum prima vacanta in afara tarii cu copilul poate sa fie in succes extraordinar.

Am vazut ca o calatorie cu gemeni poate sa fie mai distractiva decat ne asteptam daca iti setezi asteptarile potrivite.

Si, bineinteles, ce poate sa fie mai util decat sa aflam ce sa nu facem intr-o vacanta cu cei mici?

Iar la sfarsit am incheiat cu o sugestie de excursie altfel cu cei mici, cu o autorulota – poate va inspira pentru vacantele viitoare.

Suntem onorati de participarea atator oameni interesanti si minunati la campania noastra si speram ca v-am convins ca nu e chiar atat de greu sa porniti in calatorie cu copiii!

Calatorii placute!

 

Iti plac povestile noastre? Urmareste-ne!