parenting

Bun venit, 2019, te primim cu drag

ianuarie 1, 2019

Bun venit, 2019!

2018 s-a sfarsit si a fost un an tare frumos pentru noi. Ne-am plimbat prin Thailanda, o destinatie ideala pentru noi iarna, mai ales ca mie nu imi place deloc frigul. Am fost in Anglia si am petrecut ceva timp in Londra, am mers de mai multe ori la malul marii, la Hotel Iaki si la Vega, am ajuns pana in Bulgaria de doua ori (o data la Lighthouse Golf & Spa si Balchik si a doua oara la Manastirea Rila si Ruskovets), si am terminat pe plajele din Grecia. Ca sa fim sinceri, nu prea seamana cu planul nostru initial, in care ne propusesem sa vedem tarile Nordice, Delta si Dubai-ul, dar mai avem timp.

Insa, asta ne-a invatat sa nu mai planificam chiar atat de detaliat destinatiile, pentru ca nu poti sti niciodata unde ajungi pe neasteptate, sau unde nu poti merge deloc, din diverse motive. Avem, oricum, wish list-ul nostru, si, cu el gata, vom fi siguri ca tinem minte ce ne dorim.

Asa ca iata mai jos planurile noastre pentru anul care vine!

Sa calatorim!

E clar ca asta ne place cel mai mult. Ne simtim excelent cand petrecem cat mai mult timp impreuna si credem ca asta ne construieste pe noi ca familie. Poate ca Sofia nu va tine minte peste ani fiecare destinatie in parte (nici eu nu imi aduc aminte de prima mea excursie in afara tarii, si aveam 20 de ani haha), dar va tine minte cum ne-am simtit cand am fost acolo. E clar ca un concediu cu copiii e diferit de unul in doi, dar, pentru noi, este perfect asa. Acum suntem o familie, si nici nu concepem sa petrecem timp altfel decat in familie, si asta functioneaza cel mai bine pentru noi. Asa ca la cat mai multe locuri si experiente noi!

Sa pornim o campanie despre calatoriile sustenabile

In ziua de azi nici nu ne dam seama uneori cand nu calatorim sustenabil. Suntem atat de obisnuiti sa folosim diverse lucruri (de exemplu, paie de plastic), sau sa vrem sa vedem sau sa experimentam tot felul de activitati (precum calaritul elefantilor in Thailanda), incat le facem fara sa ne dam seama de impactul lor. De ce sa ne ascundem dupa deget, si noi am facut, probabil, absolut tot ce nu ar fi trebuit sa facem in vacante, pur si simplu pentru ca nu realizam ce inseamna ele de fapt. Am inceput anul trecut cu un simplu articol despre sustenabilitate, dar anul acesta vrem sa pornim o intreaga campanie pentru calatoriile sustenabile. Si vom avea nevoie de tot ajutorul vostru! Veti putea sa contribuiti dand share la articolele noastre, ca mesajul sa ajunga la cat mai multa lume, luand voi insisi masurile pe care le vom sugera si venind si voi cu idei despre ce altceva se mai poate face! Lansam Campania in luna ianuarie!

Sa ajutam si mai mult familiile care isi doresc sa calatoreasca impreuna

Aici mentinem putin secretul, insa foarte foarte curand suntem gata sa lansam o gama de produse “Crestem si Calatorim”, create special pentru a fi alaturi de parintii care vor sa plece cu cei mici la drum. Pe langa asta, vom initia o serie de workshopuri legate de calatorii, care sa sustina familiile si nu numai. Suntem foarte incantati de ceea ce punem la cale si va vom povesti totul peste foarte putin timp.

Voi ce planuri aveti pentru 2019?

Calatorii placute!

 

Iti plac povestile noastre? Urmareste-ne!

    Leave a Reply